SALTER EQUIPA LA SALA DE FITNESS DEL CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL "LA MASÓ"
SALTER EQUIPA LA SALA DE FITNESS DEL  CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL "LA MASÓ"
El Centre Esportiu Municipal La Masó de l'Ajuntament de Madrid ha renovat les seves instal·lacions amb nou equipament per al seu gimnàs. SALTER ha equipat la sala de musculació amb la seva línia ESSENCE i la zona cardio amb la seva línia E-MOTION. La línia K de cicle indoor ha estat l'escollida per a la sala indoor d'aquest pavelló esportiu que té una superfície total de més de 41.000 metres quadrats.
VISITA'NS AL SALÓ BODY FITNESS A PARIS
VISITA'NS AL SALÓ BODY FITNESS A PARIS
Vingui a visitar la major sala de fitness, d'esport i de dança de França. El 17, 18 y 19 de març 2017 serà la 30a edició del Saló Mundial Body Fitness que compta des de fa 8 anys amb un espai dedicat específicament al públic en general.
SALTER participarà en aquesta fira. Visiti el nostre estand al Hall 6 Stand C14.
Contacta amb la nostra Divisió Internacional per invitacions.
UN GIMNÀS A L'HOTEL: LUXE O NECESSITAT?
UN GIMNÀS A L'HOTEL: LUXE O NECESSITAT?

Fins fa uns anys, disposar d'un espai dedicat a la salut i el fitness estava només a l'abast d'alguns hotels de prestigi. Actualment, la tendència social cap al benestar s'ha convertit aquests serveis en una necessitat creixent entre els clients de la majoria d'hotels.


ARTICLE COMPLET
NOVA LINIA RS
NOVA LINIA RS
Salter presenta la seva nova línia RS. Una sèrie de màquines cardiovasculars desenvolupades amb el màxim nivell tecnològic que les fa ser senzilles en el seu ús alhora que professionals en prestacions. Especialment dissenyades i indicades per a balnearis, hotels, centres mèdics, residències i particulars. De funcionament senzill i intuïtiu, permet utilitzar-les d'una forma ràpida, simple i segura convertint-se en una sèrie indispensable per balnearis i hotels.