CARACTERÍSTIQUES

Particularitats del material OUTLET:
Aparells revisats procedents d'exposicions / fires.
Aparells amb petits desperfectes al chassis o embalatge que no afectan al seu funcionament.  
Es lliura desmuntat.
Garantia de 6 mesos.
 

- Posa't en forma sense sortir de casa practicant un dels exercicis més complets. El model EVER (PT-0077) per la seva petita grandària és ideal per a espais reduïts.
- Compta amb múltiples ajustos que permeten ajustar la posició de treball a les necessitats de cada usuari.
- El seient, ampli i confortable, es regula tant horitzontal com verticalment per aconseguir la posició òptima de treball segons les necessitats de cada usuari.
- El manillar ergonòmic és regulable el que permet modificar la seva posició augmentant les possibilitats de treball.
- El sistema de fre magnètic ofereix una alta qualitat a l'exercici i permet un treball suau i totalment silenciós. A més, aquest sistema no necessita manteniment ja que no hi ha fricció i, per tant, no es produeix cap tipus de desgast.
- Aquest model va proveït d'un volant d'inèrcia equivalent a 6 kg que genera un moviment suau i fluid.
- Disposa de 8 nivells de resistència que permeten regular la intensitat de l'exercici en funció del tipus d'entrenament que es vulgui realitzar.
- El mesurament del pols es realitza per sensors de contacte incorporats al manillar que permeten una lectura còmoda i immediata de les pulsacions durant l'exercici.
- Inclou un monitor molt fàcil d'utilitzar que proporciona informació constant dels indicadors bàsics de l'exercici: Temps, Velocitat, Distància, Calories, Pulsacions i funció OT que mostra la distància total acumulada.
- Els topalls anivelladors a la base permeten ajustar la màquina a les irregularitats del sòl oferint una total estabilitat.
- Les rodes que incorpora a la base faciliten el desplaçament de la màquina.
- Dimensions: 90 x 52 x 137 cm
- Pes: 23 kg
- Pes màxim de l'usuari: 120 kg