Com comprar

1. Registre de l’usuari

2. Com trobar un article

3. Com afegir un article a la cistella de la compra

4. Validació de la comanda

5. Formes de pagament

6. Confirmació de la comanda


1. REGISTRE DE L’USUARI

Per realitzar una comanda és necessari connectar-se a www.salter.es i registrar-se com usuari o comprar com a convidat, emplenant el formulari i seguint les instruccions indicades en el mateix.

Tornar a l'inici

 

2. COM TROBAR UN ARTICLE

Per trobar un article es poden utilitzar els filtres o utilitzar els criteris d'ordenació. Un cop trobat l'article, es pot ampliar la informació fent clic sobre el seu nom o sobre la seva imatge. D'aquesta manera s'accedeix a la fitxa de producte que disposa de les característiques detallades del mateix i preu.

Tornar a l'inici

 

3. COM AFEGIR UN ARTICLE A LA CISTELLA

Des de la fitxa del producte, prem sobre la icona AFEGIR A LA CISTELLA per afegir l'article a la cistella de la compra. Un cop al carret, pots continuar comprant o tramitar la comanda amb els productes inclosos. Durant la compra, el carret roman sempre visible a la part dreta superior de la pàgina perquè en qualsevol moment puguis eliminar un article del carret o modificar les unitats.

Tornar a l'inici

 

4. VALIDACIÓ DE LA COMANDA

Després del registre, i per procedir a la compra dels productes afegits a la cistella, hauràs d'emplenar el formulari i validar el mateix. La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i acceptació de les condicions generals de compra.

Tornar a l'inici

 

5. FORMES DE PAGAMENT

Salter.es et proposa diversos mitjans de pagament perquè puguis escollir aquell que més et convingui o s'adapti millor a les teves necessitats:

Pagament per Targeta de Crèdit: Pots utilitzar Visa, Mastercard, American Express i DinersClub. En el cas que el TPV informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda, informant en línia al client de l'anul·lació. Com a alternativa et proposem el pagament per transferència. Per motius de seguretat, salter.es es reserva el dret a no acceptar determinades operacions realitzades amb targeta de crèdit. En el cas que l'anul·lació de la comanda es produeixi una vegada que ha estat cobrat, es procedirà en aquell moment a reintegrar l'import cobrat en la targeta de crèdit original en la qual s'ha efectuat el càrrec. En aquests casos i si el client està interessat en progressar amb la compra dels articles podrà repetir la comanda seleccionant com a mitjà de pagament la transferència bancària.

Pagament per Transferència: Pots realitzar una transferència bancària al següent compte:

Beneficiari: COMERCIAL SALTER, S.A.
Banc: SABADELL ATLANTICO
Número de compte: 0081 5262 42 0001009005
IBAN: ES04 0081 5262 4200 0100 9005
BIC / CODI SWIFT: BSABESBB

És molt important que en el camp CONCEPTE de la transferència indiquis sempre el nombre de comanda que s'obté al finalitzar la comanda. Salter no enviarà la comanda si abans no ha rebut la transferència.

Tens un termini de 2 dies laborables per a ordenar la transferència després de la realització de la teva comanda. No es considerarà efectiva la comanda fins que confirmem el corresponent ingrés i per tant, els terminis de lliurament comencen a comptar a partir d'aquesta data.

Tornar a l'inici

 

6. CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA

Un cop efectuada la compra i en el termini més breu possible, sempre abans que transcorrin 24 hores des de l'execució de la compra, el Servei d'Atenció al Client de salter.es et remetrà per correu electrònic un comprovant de la compra. Si no estàs d'acord amb les dades consignades en aquesta confirmació podràs demanar la modificació dels mateixos o l'anul·lació de la compra. Imprimeix o guarda aquest correu per poder fer qualsevol consulta sobre l'estat de la teva comanda.

COMERCIAL SALTER, S.A. emetrà la factura un cop la comanda surti enviat dels nostres magatzems i s'enviarà per correu electrònic. COMERCIAL SALTER, S.A. adverteix que no podrà modificar posteriorment les factures de vendes en compliment de la normativa vigent. La factura s'emetrà a nom de la persona física o empresa que realitza la comanda, de manera que el client ha d'assegurar de realitzar la comanda al nom correcte. No seran possibles canvis posteriors.

Tornar a l'inici