Condicions de compra

1. Titularitat del domini www.salter.es

2. Objecte i àmbit d’aplicació

3. Disponibilitat de serveis

4. Informació facilitada al website

5. Responsabilitat de salter.es

6. Obligacions de clients y usuaris

7. Realització de la comanda

    7.1 Registre de l’usuari

    7.2 Com trobar un article

    7.3 Com afegir un article a la cistella de la compra

    7.4 Validació de la comanda

    7.5 Formes de pagament

    7.6 Confirmació de la comanda

8. Despeses d’enviament

9. Muntatge

10. Terminis d’enviament

11. Assegurança

12. Disponibilitat dels productes

13. Devolucions

14. Condicions de Garantia

15. Legislació aplicable. Submissió a fur

 

 

1. TITULARITAT DEL DOMINI WWW.SALTER.ES

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), us informem que la titularitat del domini de la nostra botiga online, www.salter.es, correspon a COMERCIAL SALTER, S.A., societat legalment constituïda a Espanya amb CIF A-08544298 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 3834, Llibre 3180, Full 40.298, Foli 187, Secció 2ª, Inscripció 1ª (D'ara endavant salter.es). Per a qualsevol consulta, pot contactar amb SALTER a l'e-mail comercial@salter.es o al telèfon 902.400.640.

Tornar a l'inici

 

2. OBJETO Y ÁMBITO DE APLICACIÓN

Les presents condicions generals de compra, tenen com a objecte regular la posada a disposició de la informació subministrada a la botiga en línia de salter.es, així com les transaccions comercials que sorgeixin entre salter.es i els usuaris del domini wwwsalter.es. Tant la navegació per la botiga online com l'adquisició de qualsevol dels productes oferts en ella, suposen l'acceptació com a usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents condicions generals de compra. Salter.es podrà modificar la pàgina web per efectuar els canvis i modificacions que estimi convenients i cregui necessaris per a l'adequada funcionalitat de la mateixa, sense necessitat de previ avís.

Tornar a l'inici

 

3. DISPONIBILIDAD DEL SERVICIO

La nostra website només està prevista per a enviaments a Espanya Península. S'exclouen expressament el lliurament de productes a les Illes Canàries o Balears, així com les comandes per enviaments a altres països. En cas que hi hagi interès en productes per les Illes Canàries o Balears contacti amb el número de telèfon 902 40 06 40 o estranger al 93 470 00 55.

Tornar a l'inici

 

4. INFORMACIÓN SUMINISTRADA EN EL WEBSITE

En el cas que en algun moment es produís algun error de tipus tipogràfic, aliè en tot moment a la voluntat de wwwsalter.es, es procediria immediatament a la seva correcció. D'existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats que tingui caràcter substancial i que suposi un preu notablement inferior a l'habitual del producte i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, li comunicarem aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva. L'enviament d'una confirmació de compra automàtica, no valida les condicions de preu erroni.

De la mateixa manera, és possible que els continguts del website puguin mostrar, de vegades, informació provisional sobre alguns productes. En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva. Les imatges publicades no tenen per què correspondre amb els productes venuts, i hi són orientatives, i sent vinculant la descripció del producte donada, segons la normativa legal vigent.

Tornar a l'inici

 

5. RESPONSABILITAT DE SALTER.ES

Els productes presentats en el lloc web són conformes a la legislació espanyola.

L'accés a la pàgina web serà voluntari, i, per tant, responsabilitat de l'usuari, qui serà responsable de tot efecte directe o indirecte que per l'ús que faci del lloc web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic , tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre website, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a salter.es per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets. Salter.es no es fa responsable dels perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries i / o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic o en els aparells i equips informàtics dels usuaris, motivades per causes alienes a salter.es, que impedeixin o retardin la prestació dels serveis o la navegació per la botiga, ni dels retards o bloquejos en l'ús causats per deficiències o sobrecàrregues d'Internet o en altres sistemes electrònics, ni de la impossibilitat de donar el servei o permetre l'accés per causes no imputables a salter.es, degudes a l'usuari, a tercers, oa supòsits de força major. Salter.es no controla, amb caràcter general, la utilització que els usuaris fan del website.

En particular, salter.es no respon en cap cas que els usuaris utilitzin el web de conformitat amb la llei, les presents condicions generals, la moral i bons costums generalment acceptats i l'ordre públic, ni tampoc que ho facin de forma diligent i prudent.

Tornar a l'inici

 

6. OBLIGACIONS DE CLIENTS I USUARIS

Amb caràcter general l'usuari s'obliga al compliment de les presents condicions generals, així com a complir les especials advertències o instruccions d'ús contingudes en les mateixes o en el website i obrar sempre conforme a la llei, als bons costums i a les exigències de la bona fe, emprant la diligència deguda, i abstenint-se d'utilitzar el website de qualsevol forma que pugui impedir, danyar o deteriorar el normal funcionament del mateix, els béns o drets de salter.es, els seus proveïdors, la resta d'usuaris o en general de qualsevol tercer. Queda prohibit l'accés i ús del portal als menors d'edat sense el consentiment exprés dels seus pares. Salter.es no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades emplenades per l'usuari i per tant no pot constatar l'edat dels mateixos. Concretament, i sense que això impliqui cap restricció a l'apartat anterior durant la utilització del website www.salter.es l'usuari s'obliga a:

a) Facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en el formulari de registre d'usuari o de realització de la comanda, ja mantenir-les actualitzades.

b) No introduir, emmagatzemar o difondre en o des del lloc web, qualsevol informació o material que fos difamatori, injuriós, obscè, amenaçador, xenòfob, inciti a la violència a la discriminació per raó de raça, sexe, ideologia, religió o que de qualsevol forma atempti contra la moral, l'ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l'honor, la intimitat o la imatge de tercers i en general la normativa vigent.

c) No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant la pàgina de la botiga cap programa, dades, virus, codi, o qualsevol altre dispositiu electrònic o físic que sigui susceptible de causar danys en el website, en qualsevol dels serveis, o en qualsevol de els equips, sistemes o xarxes de salter.es, de qualsevol altre usuari, dels proveïdors de salter.es o en general de qualsevol tercer.

d) Guardar diligentment el "nom d'usuari" i la "contrasenya" que li sigui facilitada per salter.es, assumint la responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d'un ús indegut dels mateixos.

e) No realitzar activitats publicitàries o d'explotació comercial a través del web, a no utilitzar els continguts i la informació del mateix per remetre publicitat, o enviar missatges amb qualsevol altre fi comercial, ni per recollir o emmagatzemar dades personals de tercers.

f) No utilitzar identitats falses, ni suplantar la identitat d'altres en la utilització del website o a la utilització de qualsevol dels serveis del mateix, incloent la utilització si escau de contrasenyes o claus d'accés de tercers o de qualsevol altra forma.

g) No destruir, alterar, utilitzar per al seu ús, inutilitzar o danyar les dades, informacions, programes o documents electrònics de salter.es, els seus proveïdors o tercers.

h) No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant la pàgina de la botiga qualsevol contingut que infringeixi drets de propietat intel·lectual, industrial o secrets empresarials de tercers, ni en general cap contingut del qual no ostentés, de conformitat amb la llei, el dret a posar a disposició de tercer.

El client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurada la comanda sol·licitada dins de l'horari habitual de lliurament de mercaderies. En cas d’incompliment per part del client d'aquesta obligació, salter.es no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada pel client.

Tornar a l'inici

 

7. REALITZACIÓ DE LA COMANDA

7.1   REGISTRE DE L’USUARI

Per realitzar una comanda és necessari connectar-se a www.salter.es i registrar-se com usuari o comprar com a convidat, emplenant el formulari i seguint les instruccions indicades en el mateix.

Tornar a l'inici

 

7.2 COM TROBAR UN ARTICLE

Per trobar un article es poden utilitzar els filtres o utilitzar els criteris d'ordenació. Un cop trobat l'article, es pot ampliar la informació fent clic sobre el seu nom o sobre la seva imatge. D'aquesta manera s'accedeix a la fitxa de producte que disposa de les característiques detallades del mateix i preu.

Tornar a l'inici

 

7.3 COM AFEGIR UN ARTICLE A LA CISTELLA

Des de la fitxa del producte, prem sobre la icona AFEGIR A LA CISTELLA per afegir l'article a la cistella de la compra. Un cop al carret, pots continuar comprant o tramitar la comanda amb els productes inclosos. Durant la compra, el carret roman sempre visible a la part dreta superior de la pàgina perquè en qualsevol moment puguis eliminar un article del carret o modificar les unitats.

Tornar a l'inici

 

7.4 VALIDACIÓ DE LA COMANDA

Després del registre, i per procedir a la compra dels productes afegits a la cistella, hauràs d'emplenar el formulari i validar el mateix. La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i acceptació de les condicions generals de compra.

Tornar a l'inici

 

7.5 FORMES DE PAGAMENT

Salter.es et proposa diversos mitjans de pagament perquè puguis escollir aquell que més et convingui o s'adapti millor a les teves necessitats:

Pagament per Targeta de Crèdit: Pots utilitzar Visa, Mastercard, American Express i DinersClub. En el cas que el TPV informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda, informant en línia al client de l'anul·lació. Com a alternativa et proposem el pagament per transferència. Per motius de seguretat, salter.es es reserva el dret a no acceptar determinades operacions realitzades amb targeta de crèdit. En el cas que l'anul·lació de la comanda es produeixi una vegada que ha estat cobrat, es procedirà en aquell moment a reintegrar l'import cobrat en la targeta de crèdit original en la qual s'ha efectuat el càrrec. En aquests casos i si el client està interessat en progressar amb la compra dels articles podrà repetir la comanda seleccionant com a mitjà de pagament la transferència bancària.

Pagament per Transferència: Pots realitzar una transferència bancària al següent compte:

Beneficiari: COMERCIAL SALTER, S.A.
Banc: SABADELL ATLANTICO
Número de compte: 0081 5262 42 0001009005
IBAN: ES04 0081 5262 4200 0100 9005
BIC / CODI SWIFT: BSABESBB

És molt important que en el camp CONCEPTE de la transferència indiquis sempre el nombre de comanda que s'obté al finalitzar la comanda. Salter no enviarà la comanda si abans no ha rebut la transferència.

Tens un termini de 2 dies laborables per a ordenar la transferència després de la realització de la teva comanda. No es considerarà efectiva la comanda fins que confirmem el corresponent ingrés i per tant, els terminis de lliurament comencen a comptar a partir d'aquesta data.

Tornar a l'inici

 

7.6 CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA

Un cop efectuada la compra i en el termini més breu possible, sempre abans que transcorrin 24 hores des de l'execució de la compra, el Servei d'Atenció al Client de salter.es et remetrà per correu electrònic un comprovant de la compra. Si no estàs d'acord amb les dades consignades en aquesta confirmació podràs demanar la modificació dels mateixos o l'anul·lació de la compra. Imprimeix o guarda aquest correu per poder fer qualsevol consulta sobre l'estat de la teva comanda.

COMERCIAL SALTER, S.A. emetrà la factura un cop la comanda surti enviat dels nostres magatzems i s'enviarà per correu electrònic. COMERCIAL SALTER, S.A. adverteix que no podrà modificar posteriorment les factures de vendes en compliment de la normativa vigent. La factura s'emetrà a nom de la persona física o empresa que realitza la comanda, de manera que el client ha d'assegurar de realitzar la comanda al nom correcte. No seran possibles canvis posteriors.

Tornar a l'inici

 

8. DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament i / o gestió no estan inclosos en el preu i et seran mostrats per a la seva acceptació expressa, abans de finalitzar la teva compra, en funció de la direcció d'enviament de cada comanda.

Tornar a l'inici

 

9. MUNTATGE

Les despeses de muntatge no estan incloses en el preu i et seran mostrades per a la seva acceptació expressa, abans de finalitzar la teva compra. No tots els articles requereixen de muntatge.

Tornar a l'inici

 

10. TERMINIS D'ENVIAMENT

Salter estima un termini màxim de 10 dies hàbils perquè rebis la teva comanda. La data de lliurament figurarà en el mail de confirmació de comanda. En el cas que no poguéssim complir amb aquest termini de lliurament, el nostre Servei d'Atenció al Client es posarà en contacte amb tu per comunicar-t’ho y procedir a la confirmació o a l'anul·lació de la comanda.

L'empresa de transport es posarà en contacte amb tu al número de telèfon indicat a la comanda per fer el lliurament de la mercaderia. Abans de signar el conforme de lliurament del transportista, verifica que el paquet/s no ha/n estat manipulat/s, ni ha/n rebut cops aparents. En cas d'observar incidències, deixa constància a l'albarà de transport i si ho creus necessari no l’acceptis.

Tornar a l'inici

 

11. ASSEGURANÇA

Tota la mercaderia que enviem està assegurada pel seu valor total contra pèrdua, robatori o danys.

Tornar a l'inici

 

12. DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Salter disposa d'un ampli estoc per oferir tots els articles en un termini màxim de 10 dies hàbils. No obstant, en el cas que no poguéssim complir amb aquest termini de lliurament, el nostre Servei d'Atenció al Client es posarà en contacte amb tu per comunicar-t’ho procedir a la confirmació o a l'anul·lació de la comanda.

Tornar a l'inici

 

13. DEVOLUCIONS

- El termini màxim per sol·licitar la devolució és de 15 dies naturals a partir de la recepció de la comanda.

- Abans d'efectuar una devolució o canvi, hauràs d'enviar el formulari de devolució que trobaràs prement a continuació a l'adreça de correu electrònic online@salterfitness.es

- Qualsevol producte que es vulgui canviar o retornar s'ha de fer sempre amb l'embalatge i etiquetatge originals i intactes, convenientment empaquetat en la seva caixa original i protegit correctament. L'article a retornar s'ha de trobar en el mateix estat en què va ser rebut, la qual cosa serà determinat pels nostres perits.

Diferenciem 2 casos per a les devolucions: que el producte no t’agradi o que el producte enviat estigui trencat o sigui incorrecte.

- Si el motiu de la devolució és per un defecte o dany en el producte o perquè no es correspon amb el producte comprat, Salter, es farà càrrec de les despeses de devolució i reenviament de la mercaderia al seu destinatari. L'empresa de transport es posarà en contacte amb tu per recollir la mercaderia a retornar.

- Si la devolució es deu a motius personals (no t'agrada, no et va bé o has canviat d'opinió), hauràs d'enviar-nos arribar a ports pagats l'article / s a l'adreça: COMERCIAL SALTER, S.A. Carrer Lluis Millet, 52 08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona). En rebre el paquet, Salter confirmarà el bon estat del producte i procedirà a retornar l'import de l'article (s) retornat (excloses les despeses del primer enviament), en el termini dels següents 10 dies hàbils a la seva recepció.

Si la mercaderia és rebutjada pel destinatari sense fer constar el motiu en la conformitat de lliurament del transportista, Salter no es farà càrrec de les despeses del reenviament. En aquest cas, es retornarà l'import de l'article (s) que s'haguessin retornat, però no el de les despeses d'enviament.

Descarregar el formulari de devolució

 

Tornar a l'inici

 

14. GARANTIA DELS PRODUCTES

Tots els productes SALTER, excepte les peces de desgast *, estan garantits enfront del consumidor sota les següents CONDICIONS:

1) El termini de durada de la garantia és de 2 anys per a les peces i d'1 any per als desplaçaments i mà d'obra, a comptar de la data de compra segons factura o de l'albarà de lliurament, si és de data posterior.

2) La garantia és exigible en tot el territori de la Unió Europea.

3) La garantia és exigible directament a l'establiment venedor en els termes que preveu la legislació aplicable.

4) Per exigir l'execució d'aquesta garantia és imprescindible la presentació de la factura o de l'albarà de lliurament, si és de data posterior.

5) El consumidor també podrà exigir la garantia directament del fabricant qui respondrà, en cas de manca de conformitat, amb la reparació o substitució del producte, dins dels terminis i límits assenyalats per la llei.

6) Aquesta garantia es refereix únicament al consumidor final i no és transferible.

7) La garantia cobreix la reparació o esmena dels danys o defectes patits en els equips i que corresponguin, de manera indubtable i demostrable, a fallades de fabricació o defectes de fàbrica. Les peces que es puguin comprovar que s'han fet malbé a causa d'errors de material o de la fabricació, seran reparades d'acord amb les condicions detallades en les condicions generals de venda del fabricant. Un canvi complet només serà possible si ho determina el servei tècnic de SALTER.

8) Queden totalment exclosos d'aquesta garantia les avaries, defectes o deterioraments que hagin estat provocades per: a) deficiències en el funcionament causades per negligència; b) ús indegut, c) utilització professional de l'equip concebut per a ús domèstic. d) manipulació del producte per part de persones alienes al Servei d'Assistència Tècnica SALTER, e) substitució de peces originals per altres no subministrades pel fabricant., f) adaptacions o canvis per ampliar el producte, alterant les característiques que es descriuen en el manual de l'usuari sense el consentiment previ i per escrit del fabricant, g) factors externs com humitat, suor, ambients salins o corrosius (provocats per piscines o similars), males condicions ambientals, ús incorrecte de productes químics, etc. que comporten deterioraments en pintures i cromats, h) el desgast motivat per l'ús normal dels aparells, i) causes no imputables al producte i derivades de l'omissió de les recomanacions facilitades en el manual d'usuari, j) l'acció d'agents externs com inundacions, incendis, terratrèmols, etc. k) els possibles desperfectes ocasionats als productes, derivats d'un transport aliè a SALTER.

9) Aquesta garantia no és aplicable si el número de sèrie del producte ha estat alterat, esborrat, ha desaparegut o és il · legible.

10) Les peces de recanvi subministrades pel fabricant i les reparacions realitzades disposaran d'una garantia de 6 mesos sempre que la instal · lació d'aquestes peces es porti a terme amb la supervisió del fabricant o personal tècnic autoritzat.

11) SALTER no respondrà dels danys causats a persones o béns com a conseqüència d'un ús indegut, manca de manteniment, negligència en la manipulació o falta de supervisió professional dels articles venuts.

12) El fabricant es reserva el dret de realitzar possibles reparacions en els seus propis tallers del servei tècnic o al domicili del client.

*Les peces de desgast disposen d'una garantia de 6 mesos (peces, desplaçaments i mà d'obra). S'entén com peces de desgast, totes aquelles peces, conjunts i components el desgast és responsable l'usuari, per estar en contacte directe amb el mateix o ser susceptibles de ser manipulades (per exemple: tapisseries, pedals i els seus components, sellons, marcadors, aturades d'emergència, bandes, interruptors, caràtules de control, etc.)

Tornar a l'inici

 

15. LEGISLACIÓ APLICABLE. SUBMISSIÓ A FURS

Les compravendes realitzades a www.salter.es se sotmeten a la legislació espanyola. En el supòsit que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació de les presents condicions contractuals, els Jutjats i Tribunals que, si escau, coneixeran de l'assumpte, seran els que disposi la normativa legal aplicable en matèria de jurisdicció competent, en la qual s'atén, tractant-se de consumidors finals, el lloc del compliment de l'obligació o al del domicili de la part compradora.

Tornar a l'inici