Condicions de devolucions

- El termini màxim per sol·licitar la devolució és de 15 dies naturals a partir de la recepció de la comanda.

- Abans d'efectuar una devolució o canvi, hauràs d'enviar el formulari de devolució que trobaràs a continuació a l'adreça de correu electrònic online@salterfitness.es

- Qualsevol producte que es vulgui canviar o retornar s'ha de fer sempre amb l'embalatge i etiquetatge originals i intactes, convenientment empaquetat en la seva caixa original i protegit correctament. L'article a retornar s'ha de trobar en el mateix estat en què va ser rebut, la qual cosa serà determinat pels nostres perits.

Diferenciem 2 casos per a les devolucions: que el producte no t’agradi o que el producte enviat estigui trencat o sigui incorrecte.

- Si el motiu de la devolució és per un defecte o dany en el producte o perquè no es correspon amb el producte comprat, SALTER, es farà càrrec de les despeses de devolució i reenviament de la mercaderia al seu destinatari. L'empresa de transport es posarà en contacte amb tu per recollir la mercaderia a retornar.

- Si la devolució es deu a motius personals (no t'agrada, no et va bé o has canviat d'opinió), hauràs d'enviar-nos arribar a ports pagats l'article / s a l'adreça: COMERCIAL SALTER, S.A. Carrer Lluis Millet, 52 08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona). En rebre el paquet, SALTER confirmarà el bon estat del producte i procedirà a retornar l'import de l'article (s) retornat (excloses les despeses del primer enviament), en el termini dels següents 10 dies hàbils a la seva recepció.

Si la mercaderia és rebutjada pel destinatari sense fer constar el motiu en la conformitat de lliurament del transportista, SALTER no es farà càrrec de les despeses del reenviament. En aquest cas, es retornarà l'import de l'article (s) que s'haguessin retornat, però no el de les despeses d'enviament.

 

Descarregar el formulari de devolució