SALTER, EXPERTS EN EQUIPAMENTS FITNESS
SALTER, EXPERTS EN EQUIPAMENTS FITNESS
La nostra cartera de productes abarca una àmplia gamma de maquinària fitness, cardio i de rehabilitació, així com aparells d'ús domèstic, capaços de cobrir les necessitats de tots els usuaris. Cintes de córrer, bicicletes, el·líptiques, ciclisme indoor, màquines de musculació, entrenament funcional, cross fit, complements, pesos lliures, manuelles, guants, etc. Entre els nostres clients es troben centres d'alt rendiment, gimnasos, hotels i spas, estaments públics, empreses, botigues d'esport i particulars.
LES 5 MILLORS MAQUINES FITNESS PER AL TEU HOTEL
LES 5 MILLORS MAQUINES FITNESS PER AL TEU HOTEL
Ja sigui per equipar un hotel o per a un balneari, el tipus d'instal·lacions i màquines disponibles al gimnàs pot arribar a convertir-se en una de les raons decisives per les quals un potencial client esculli el teu hotel abans que el de la competència. Per això, avui a Salter hem recopilat un petit llistat amb les màquines de gimnàs imprescindibles per al teu complex hoteler, a més de les seves característiques.

No importa que al principi disposis de poc espai, el més important és distribuir l'estancia en tres zones diferenciades: cardio, musculació i estiraments. A partir d'aquí, ja pots anar equipant la sala poc a poc amb les diferents màquines i complements de cadascuna de les zones. Comencem?

Zona Cardio:
EL·LIPTICA RS-23
La línia RS són una sèrie de màquines cardiovasculars desenvolupades amb el màxim nivell tecnològic que les fa ser senzilles en el seu maneig alhora que professionals en prestacions. Especialment dissenyades i indicades per a balnearis, hotels, centres mèdics, residències i particulars. De funcionament senzill i intuïtiu, permet utilitzar-les d'una forma ràpida, simple i segura convertint-se en una sèrie indispensable per balnearis i hotels.

CINTA DE CÓRRER RS-30
Les cintes de córrer són una de les màquines més sol·licitades de qualsevol sala de fitness. La nostra línia RS, compte, a més de l'el·líptica i altres màquines cardiovasculars, amb una cinta de córrer desenvolupada amb la màxima tecnologia, permetent als usuaris gaudir del seu ús d'una manera ràpida i senzilla. A més, compta amb un complet control amb pantalla de leds, amb moltes opcions d'ajustos i indicadors com el temps, distància, velocitat, pols, calories i molt més, ideal perquè els usuaris gaudeixin d'una sessió de running de forma fàcil i intuïtiva .

BICICLETA KOR
KOR és el nom de la nova línia professional de cardio que presenta Salter per a aquest 2017. Les prestacions i les àmplies possibilitats que ofereix la línia KOR en el seu panell de control la converteixen en una màquina excel·lent que permet a l'usuari gaudir d'un entrenament del que més complet. Amb connexió a Internet, la diversió i l'entreteniment que ofereix aquesta línia de cardio professional la converteixen en una excel·lent opció per a qualsevol complex hoteler, residència, balneari o centre mèdic.

Zona musculació:

MULTIFUNCIÓ ESSENCE M-2021 4X4
La M-2021 4x4 de SALTER és una multifunció perfecta per al sector hoteler ja que ofereix la possibilitat de realitzar gran varietat d'exercicis en un mínim espai. Es tracta d'una màquina de fitness d'última generació, compacta, versàtil i multifuncional que permet el treball simultani de quatre persones al mateix temps i permet realitzar més múltiples exercicis diferents. A més la tapisseria es pot personalitzar al gust del client, creant així una imatge única i exclusiva de l'hotel.

PESOS LLIURES
Pots completar la teva zona de musculació amb una zona de pesos lliures composta de discos, barres i manuelles.

Zona d'estiraments:

És important tenir en compte els estiraments a l'hora d'acabar qualsevol sessió esportiva, per evitar qualsevol lesió o desgast muscular. Per aquest motiu, un parell o tres de matalassos es convertiran en la cirereta del pastís de la teva Sala Fitness, permetent als clients acabar les seves sessions d'entrenament amb uns bons estiraments.

Y-5450 · MATALÀS ACOLCHADA
Aquest matalàs es diferencia de la resta perquè està encoixinat en el seu interior, oferint màxima comoditat durant el desenvolupament de l'exercici, ideal per acabar qualsevol sessió esportiva amb el màxim confort.

Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres al 902 40 06 40 o escriu-nos un mail a comercial@salter.es. Estarem encantats d'ajudar-te!
COM MUNTAR UN GIMNÀS FITNESS A LA TEVA EMPRESA
COM MUNTAR UN GIMNÀS FITNESS A LA TEVA EMPRESA
Com ja hem comentat en anteriors posts, cada vegada són més les empreses que, amb l'objectiu de millorar la salut, la productivitat laboral i la motivació dels seus empleats decideixen apostar per la incorporació d'una sala fitness en les seves instal·lacions. En el post d'avui us deixem amb una petita guia amb tots els passos i pautes a seguir per poder muntar un gimnàs fitness a la vostra empresa. Si ja ho tens decidit o si estàs pensant en la possibilitat de fer-ho has de tenir en compte els següents punts:

1.     Anàlisi prèvia de la situació: Abans de res, hauràs de fer una petita anàlisi de la situació actual de la teva empresa en tots els aspectes per assegurar-te de la viabilitat d'incorporar un gimnàs fitness en ella. Sobretot, analitzant dos aspectes: la viabilitat econòmica i l'interès dels empleats.
Per a això, et recomanem que et facis les següents preguntes: Per què hauria d'incorporar un gimnàs a les meves instal·lacions? Quin cost podria suposar per a la meva empresa muntar aquesta sala fitness? Quin tipus d'empleats tinc? Estan meus empleats interessats en comptar amb una sala fitness a la feina? Quin tipus de màquines de gimnàs els podria interessar?
2.     Els costos econòmics: El segon aspecte més important que hauràs de tenir en compte és l'econòmic.
En primer lloc, hauràs de tenir en compte el pressupost inicial del qual parts. D'aquí dependrà tota la resta. Com per exemple: el tipus de Sala, la infraestructura i les màquines que vas a comprar. D'altra banda, serà molt important tenir en compte el tipus i la quantitat d'espai que vas a disposar. És important que la mida de la sala es correspongui amb el nombre d'empleats que tens. En segon lloc, el cost compra i manteniment de les màquines.
En tercer lloc, els costos de manteniment: Personal a càrrec de la neteja i manteniment de les màquines i la sala, etc. També hauràs de tenir en compte la possible instal·lació de sistemes de ventilació i calefacció en cas que no estiguin instal·lats encara.
Per acabar, en cas que sigui necessari i com a cost addicional, tenir en compte llicències addicionals i la contractació d'un equip professional qualificat.
3.     La ubicació: Dins de les instal·lacions de l'empresa, trobar la ubicació adequada en la qual muntar la sala fitness també serà de summa importància. En aquest cas, normalment es recomana destinar una sala apartada ben ventilada.
4.     Infraestructura de la Sala: Per satisfer les necessitats i les preferències dels teus empleats, et recomanem incorporar, a més de la Sala Fitness, diferents espais:
Vestuaris i banys de neteja (bàsicament, lavabos i dutxes per als empleats).
Zona de fitness amb les màquines (el·líptica, bicicleta, cinta de córrer, etc.).
Zona d'estiraments i tonificació amb matalassos, peses, etc.
5.      Equip i maquinària: La nostra recomanació és que, al marge de les preferències concretes de cada treballador i de cada empresa, equipis i estructures teu Sala de Fitness diferenciant, com a mínim, les següents zones d'entrenament:
a. Zona de cardio: el·líptiques, bicicletes, màquines de rem, etc.
b. Zona de tonificació: premses per cames, premses per a pit i esquena, bíceps, peses i discs, etc.
c. Zona d'estiraments: Matalassos, pilotes, etc.
6.      Política d'utilització i normes d'ús: Un cop estigui la sala operativa i llista per al seu funcionament, hauràs fixar una sèrie de normes d'utilització. Per exemple: determinar els horaris d'ús de la Sala, especificar el tipus de vestuari dels empleats, limitació de nombre d'empleats usant la sala de forma simultània, etc.

Tens algun dubte? Posa't en contacte amb nosaltres al 902 40 06 40 o escriu-nos un mail a comercial@salter.es. Estarem encantats d'ajudar-te!

COM L'ESPORT POT MILLOR EL RENDIMENT DELS TEUS EMPLEATS
COM L'ESPORT POT MILLOR EL RENDIMENT DELS TEUS EMPLEATS
Al llarg de la jornada laboral la majoria dels empleats espanyols es veuen sotmesos a alts nivells de productivitat, concentració i eficiència laboral. Alguns empleats, fins i tot, es veuen sobre-saturats de treball, arribant fins i tot a experimentar ansietat, mal humor, falta de motivació, estancament creatiu, falta de concentració i inestabilitat emocional, aspectes que acaben influint en el seu rendiment final.

Per aquest motiu, avui en Salter hem recopilat algunes de les raons més importants per les que l'esport pot millorar el rendiment dels teus empleats:

1. Prevenció de la salut: Evidentment, la pràctica habitual d'esport farà que els teus empleats tinguin un risc de patir malalties cardíaques, colesterol, pressió i fins i tot la possibilitat de patir alguns tipus de càncer. L'esport no tan sols reduirà el risc de malaltia dels teus empleats, sinó les baixes laborals.
2. Enfortiment dels ossos: Es redueix el risc de patir factures i, de retruc, el risc de patir osteoporosi. Una altra vegada estem reduint el nombre de baixes laborals i malalties.
3. Enfortiment dels músculs: D'altra banda, també potencia el creixement dels músculs, la qual cosa és molt positiu per als llocs de treball que requereixen més activitat i esforç físic per part de l'empleat.
4. Reducció de l'estrès: D'altra banda, l'exercici també és perfecte per reduir els nivells d'estrès, potenciant el benestar i regulant els nivells de dolors físics i psíquics de l'empleat, com si d'un calmant natural es tractés.
5. Millora de la concentració i la memòria: La pràctica habitual d'esport no només millora el sistema cardiovascular i el immunològic, sinó que potencia diverses àrees relacionades amb la creativitat, la memòria i la capacitat de concentració de l'individu.
6. Millor estat d'ànim i benestar: Per si tot això fos poc, al practicar exercici alliberem més quantitat de "serotonina", o el que és el mateix, l'hormona de la felicitat. Això no només ens fa estar més motivats, sinó també tenir més predisposició a sentir-nos més positius i implicats en les tasques que estiguem duent a terme.
7. Major energia: El cansament, un altre dels aspectes que més influeixen en el rendiment dels empleats. Un altre dels aspectes positius de fer esport és la millora de l'energia, deixant de banda el cansament, la son i el mal humor.
8. Increment de la productivitat laboral: Tot aquests aspectes comentats anteriorment (millora de la motivació i capacitat de concentrar-nos), acaba traslladant-se en una millora del rendiment i la productivitat dels empleats, potenciant un estil de vida sa i equilibrat tant dins com fora del treball.

I fins aquí el nostre post d'avui! Ara ja saps per què l'exercici pot millorar el rendiment i la productivitat dels teus empleats. Vols anar un pas més enllà? No et perdis el nostre post sobre "com muntar un gimnàs fitness a la teva empresa". Una salutació a tots!