SALTER EQUIPA ELS GIMNASOS DE LA CADENA HOTELERA HIPOTELS
SALTER EQUIPA ELS GIMNASOS DE LA CADENA HOTELERA HIPOTELS
SALTER ha equipat recentment els gimnasos dels hotels Hipotels Playa de Palma Palace 5 * i Hipotels Gran Playa de Palma 4 * a Mallorca. Amb aquests, ja sumen més de 20 els prestigiosos hotels de la cadena Hipotels que han comptat amb SALTER per a les seves instal·lacions.
SALTER, EXPERTS EN EQUIPAMENTS FITNESS
SALTER, EXPERTS EN EQUIPAMENTS FITNESS
La nostra cartera de productes abarca una àmplia gamma de maquinària fitness, cardio i de rehabilitació, així com aparells d'ús domèstic, capaços de cobrir les necessitats de tots els usuaris. Cintes de córrer, bicicletes, el·líptiques, ciclisme indoor, màquines de musculació, entrenament funcional, cross fit, complements, pesos lliures, manuelles, guants, etc. Entre els nostres clients es troben centres d'alt rendiment, gimnasos, hotels i spas, estaments públics, empreses, botigues d'esport i particulars.
SALTER EQUIPA EL GIMNAS DEL CENTRE ESPORTIU RAVAL
SALTER EQUIPA EL GIMNAS DEL CENTRE ESPORTIU RAVAL
El Centre Esportiu Raval en Santa Coloma de Gramanet (Barcelona) ha renovat les seves instal·lacions amb nou equipament per al seu gimnàs. SALTER ha equipat la sala de musculació amb la seva línia ESSENCE i la zona cardio amb la seva línia KOR. A més, compta amb una amplia zona de crossfit i pesos lliures.
6 TENDENCIES ESPORTIVES QUE ESTAN CANVIANT ELS ESPAIS DE FITNESS
6 TENDENCIES ESPORTIVES QUE ESTAN CANVIANT ELS ESPAIS DE FITNESS

¿Entrenem de la mateixa manera que fa 20 anys? Per què ha canviat la nostra manera de fer exercici? L'avanç de la tecnologia, la proliferació dels centres esportius i la incipient preocupació per la salut, l'alimentació sana i la vida "fitness" han canviat totalment la nostra manera d'entendre l'esport. Fa 20 anys disposar d'un dispositiu tecnològic per monitoritzar la nostra activitat física o la possibilitat de apuntar-nos a un gimnàs "low-cost" hagués estat impensable, mentre que avui en dia és el més normal.

Així doncs, quins aspectes o tendències han canviat o està canviant la nostra manera de fer exercici? Com s'han adaptat els espais de fitness a tots aquests canvis? Aquestes 6 tendències esportives expliquen moltes coses:

  1. Centres low-cost: Els gimnasos low-cost segueixen i seguiran creixent durant els propers anys. Si bé actualment representen el 8% del mercat espanyol, en altres països més avançats suposen fins al 35% del mercat. Per què es produeix aquest fenomen? Perquè cada vegada més els usuaris li donen més importància al concepte de "compra intel·ligent". És a dir, independentment del poder adquisitiu, comprar a bon preu i mitjançant promocions amb la finalitat d'obtenir un producte o servei de qualitat al mínim cost.
  2. Dispositius tecnològics: L'usuari cada vegada dóna més importància a la monitorització de la seva activitat esportiva i a altres dades relacionades amb la salut i rendiment. Per exemple, polseres per controlar el rendiment i les pulsacions, rellotges intel·ligents i pulsòmetres amb GPS.
  3. Gamificació en els gimnasos: La possibilitat d'incorporar elements competitius en els entrenaments -com si d'un joc es tractés- és una altra de les tendències que estan canviat la nostra manera d'entendre l'esport. Als usuaris els encanta poder competir en temps real durant els entrenaments o establir sistemes de classificació que es van actualitzant durant les classes i les sessions esportives.
  4. Sistema de pagament per ús, en auge: El que en anglès es coneix com "pay as you go" permet a l'usuari pagar segons l'ús que li dóna o la freqüència amb què acudeix al centre esportiu. Una filosofia de consum que encaixa plenament amb la mentalitat i l'estil de vida Millennial, que no sempre és igual, sinó que varia mes a mes.
  5. Activitats en grup: En els gimnasos cada vegada veiem menys usuaris entrenant de forma individual i més sales de fitness abarrotades, a més de la consolidació d'activitats com la meditació o el mindfulness o, si inversa, activitats d'alt rendiment esportiu com el CrossFit .
  6. Creix el nombre d'entrenadors personals: Una altra de les tendències que s'imposaran a poc a poc serà la proliferació dels personal trainers especialitzats en rendiment físic. Això es deu a l'increment del nombre de persones preocupades per la seva salut i forma física. Cada vegada més usuaris que volen endinsar-se al món del fitness es recolzen en entrenadors personals.

I fins aquí el nostre post d'avui! Com veieu, no totes les tendències de les que hem parlat avui estan igual de esteses en els centres esportius. No obstant això, el més important és saber detectar tots aquests canvis i el més important, saber adaptar-nos a ells. Disposar de les millors màquines fitness és un dels primers passos. Vols saber més? Posa't en contacte amb nosaltres! info@salter.es.